Formația Mușatinii – pentru o poveste memorabilă!

0

Formația Mușatinii – pentru o poveste memorabilă!

Formația Mușatinii a fost înființată în anul 2006 și a devenit, odată cu trecerea timpului, un proiect muzical de succes. În componența acesteia se află cinci membri, instrumentiști și soliști vocali.

Maria Dumitru – solistă de muzică populară și muzică de petrecere, o voce minunată ce vă va încânta cu cele mai frumoase melodii de folclor autentic și cântece din toate zonele țării.

Adriana Bogasiu – solistă de muzică ușoară românească și internațională, vocea sa caldă și energică reușind să interpreteze unele dintre cele mai grele și mai frumoase melodii ale momentului.

Sandu Daniel – solist vocal, instrumentist chitară solo, un artist complet cu o paletă largă de interpretare a cântecelor populare, melodii de muzică ușoară, muzică de petrecere și manele.

Mihai Gheorghe (Gica) – acordeonist și solist vocal de muzica lăutărească veche.

Anghel Mihai (Titel) – un instrumentist desăvârșit la orga și acordeon.

Formația Mușatinii susține show-uri muzicale pentru cele mai importante evenimente din viața dumneavostră, nunți, botezuri, zile aniversare, evenimente private, petreceri private, majorat, recepții și distracții diverse.

Repertoriul nostru este ales cu atenție, iar experința noastră muzicală garantează reușita oricărui eveniment.

Pentru o nuntă de vis sau un botez de neuitat, formația Mușatinii va crea o atmosferă absolut superbă și vă garantează satisfacția tuturor invitaților! Știți cu siguranță că muzica de calitate este sufletul oricărei petreceri, astfel că dacă doriți să aveți parte de evenimente extraordinare ce vor fi cu greu trecute neobservate în rândul cunoscuților, alegeți formația Mușatinii. Gama variată de genuri muzicale și vocile deosebite ale soliștilor noștri vor reuși să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi!

Ce ne face diferiți?! Experiența, vocea, dăruirea cu care interpretăm fiecare piesă, pasiunea noastră pentru muzică, creativitatea și spectacolul live pe care îl susținem în cadrul oricărui eveniment!

Canalul Youtube al Formației Mușatinii

[mom_video type=”youtube” id=”pfvrzkRbjPs”]