Accidentat mortal la doar 50 de metri de locuinţa sa

0

 

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost accidentat mortal ieri dimineaţă în localitatea Sătuc. Acesta se deplasa regulamentar dinspre Berca, la volanul maşinii sale, când autovehicul a fost lovit de un camion care venea din sens opus. Se pare că soarta nu a fost de partea sa, dat fiind faptul că bătrânul mai trebuia să parcurgă aproximativ 50 de metri până a ajunge în faţa casei sale. Cu toate că personalul medical al ambulanţei chemate la faţa locului l-a resuscitat preţ de câteva zeci de minute, încercările au fost în zadar.

În momentul producerii accidentului prin zonă se afla şi Valentin Titulescu, un paramedic de la SMURD, aflat în concediu, acesta fiind prima persoană care i-a acordat primul ajutor victimei.

Se pare că accidentul s-a produs ca urmare a carosabilului umed, şoferul camionului derapând în intenţia de a ocoli o autoutilitară. Până când poliţiştii au finalizat cercetările, traficul s-a desfăşurat pe un singur sens. Pe numele şoferului camionului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.