Angajări la magazinele H&M

0
96

Lanţul suedez H&M face angajări pe mai multe posturi la magazinele deţinute în anumite oraşe din ţară. Compania caută manager de magazin, manager departament, visual merchandiser, asistent vânzări sau casier central. Astfel, H&M caută manager de magazin pentru oraşele Focşani, Râmnicu Vâlcea, Craiova şi Deva. Candidaţii trebuie să aibă 2-3 ani experienţă în gestionarea unui magazin de retail sau în conducerea unei echipe de aproximativ 30 de persoane în domeniul serviciu clienţi, să cunoască limba engleză, să fie atenţi, motivaţi, perseverenţi şi dedicaţi job-ului. În ceea ce priveşte postul de manager de departament, acesta este vacant în magazinele H&M din Focşani, Deva, Timişoara şi Craiova. Persoanele interesate trebuie să fie pasionate de modă, cu o experienţă de 2-3 ani în retail management sau în conducerea unui grup de aproape 10 persoane în domeniul serviciu clienţi, să cunoască limba engleză şi să aibă disponibilitate la program prelungit.

Cei care vor să lucreze la H&M pot opta şi pentru postul de visual merchandiser (decorator vitrine), vacant în oraşele Craiova, Deva, Focşani şi Timişoara sau pentru postul de casier central disponibil în Focşani şi Timişoara.

Pe lângă aceste joburi, lanţul de magazine angajează şi pe postul de asistent vânzări în oaraşele Buzău, Bucureşti, Brăila, Braşov, Constanţa, Galaţi, Tulcea şi Piteşti. Programul de lucru este part-time, iar printre cerinţe se regăsesc: abilităţi în domeniul serviciu clienţi, comunicare, organizare, respectarea termenilor limită, prioritizarea activităţilor.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot consulta anunţurile postate de companie pe ejobs.ro.