Cel mai bun pret – Televizor LED 3D LG, 81 cm, Full HD, 32LM611S

0
CINEMA 3D TV – LM611S

Cinema 3D este cea mai avansata tehnologie de vizionare in format 3D. Pregateste-te pentru o experienta cinematografica 3D la cele mai inalte standarde, chiar in confortul casei tale. Uita de ochelarii grei si inconfortabili si de imaginea fluctuanta a tehnologiei 3D conventionale. Acum te bucuri de imagini 3D precum cele din sala de cinema, chiar la tine acasa. Televizorul LG CINEMA 3D reprezinta noul standard de excelenta a experientei tridimensionale.
Ochelari 3D Confortabili 
Ochelarii 3D ai televizoarelor LG sunt usori, fara baterii si economici, oferind un confort sporit in timpul vizionarii..

Fara fluctuatii ale imaginii 3D 
Spre deosebire de televizoarele 3D convetionale, Televizoarele Cinema 3D sunt certificate fara fluctuatii ale imaginii si ofera imagini 3D in culori mai vii. Confort sporit de vizionare, in paralel cu imagini deosebite in format 3D.
Conversia 2D in 3D Televizoarele LG pot converti continutul 2D in imagini 3D de inalta calitate datorita software-ului avansat de conversie.


Dual Play 


Un beneficiu in plus oferit de televizoarele LG. Functia Dual Play iti permite sa joci jocuri video impreuna cu un prieten, fiecare dintre voi vizionand tot ecranul televizorului.