Deputatul Cezar Preda susține parteneriatul propus de Cristi Bîgiu pentru refacerea bazinului olimpic

0

Inițiativa președintelui Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, nu a trecut neobservată printre politicienii buzoieni. Președintele organizației județene a Partidului Democrat Liberal, deputatul Cezar Preda, a fost încântat de această propunere, fiind de părere că bazinul olimpic, alături de patinoar, sunt două obiective absolut necesare buzoienilor. Din această cauză, consilierii județeni ai PDL vor vota în unanimitate parteneriatul propus de președintele CJ Buzău.

„Pentru mine, întotdeauna Bazinul Olimpic și Patinoarul au fost două obiective absolut necesare buzoienilor. Ele nu pot fi rentabile ca activități economice independente, trebuie susținute de autoritățile locale. În condițiile în care parteneriatele inițiate de mine s-au oprit – de ce și cu ce motiv? – eu salut parteneriatul cu Consiliul Județean al Bazinului Olimpic. Consilierii Partidului Democrat Liberal vor vota în unanimitate acest parteneriat și urmează ca Primăria să intre cu subvenții suplimentare în acest parteneriat, pentru ca Bazinul Olimpic să poată oferi condiții de învățare a înotului tuturor copiilor buzoieni. Primarul municipiului  Buzău nu trebuie să oprească copiii să învețe să înoate și să patineze, el trebuie să – i ajute”, a declarat Cezar Preda.

Prin protocolul care va fi supus aprobării consilierilor, Consiliul Județean se obligă să aloce, lunar, suma de 120.000 lei, în scopul susținerii parțiale a cheltuielilor de întreținere a bazinului olimpic. Societatea care administrează, în prezent, acest obiectiv este SC VINETO PRACTIC SRL.