Două noi posturi în grila RCS&RDS

0
109

Două noi televiziuni au fost introduce, de marți seara, în grila de cablu a RCS&RDS. Posturile Look TV şi Look Plus, care difuzează în direct toate cele nouă meciuri ale fiecărei etape din Liga 1, dar şi meciurile din Cupa Ligii, au fost introduce în grila de cablu digital a operatorului, însă nu şi pe platforma de satelit Digi a RCS&RDS. Cele două televiziuni au intrat în grila de cablu a RCS&RDS la aproximativ o lună de la momentul în care ISB Media Holding Ltd a anunţat, într-un comunicat de presă, că Look TV şi Look Plus vor fi retransmise în pachetul de bază al RCS&RDS.

ISB Media Holding Ltd, deţinătorul drepturilor de difuzare pentru competiţiile de fotbal din Liga 1 şi Cupa Ligii, a anunţat, pe 6 februarie, că a semnat „un parteneriat extins” cu RCS&RDS şi că, în baza acestui parteneriat, Look TV şi Look Plus, aflate în proprietatea ISB, vor fi redistribuite, începând din luna februarie, în pachetele de bază ale tuturor reţelelor de televiziune prin cablu şi satelit aparţinând grupului RCS&RDS.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România.