Facturile UPC pot fi achitate prin aplicaţia mobilPay Wallet

0
plata-cu-telefonul-mobil

Clienţii UPC România vor avea posibilitatea de a-şi achita facturile direct de pe telefon. Netopia, unul dintre cei mai mari procesatori locali de plăţi online cu cardul, a încheiat un parteneriat cu UPC România, clienţii companiei de cablu putând să achite facturile pentru serviciile de internet, televiziune şi telefonie direct de pe telefon, prin aplicaţia mobilPay Wallet.

Plăţile din wallet-urile mobile au avantaje atât pentru client, care primeşte notificarea emiterii facturii pe telefon şi cu un singur click o plăteşte, cât şi pentru comerciant, care încasează factura într-un timp mult mai scurt.

Anul trecut, tranzacţiile de pe smartphone şi tablete procesate prin platforma mobilPay Wallet s-au dublat faţă de anul precedent, cea mai mare tranzacţie procesată prin aplicaţie ridicându-se la peste 250 euro. Aplicaţia mobilPay Wallet, disponibilă pentru terminalele Android şi iOS, le oferă utilizatorilor posibilitatea de a plăti facturi, reîncărca cartele preplătite sau pentru achiziţia de produse şi servicii furnizate de comercianţii parteneri.