ING Bank angajează 12 IT-işti

0

ING Bank, una dintre cele mai mari bănci de pe piaţă, are 20 de posturi vacante. Instituţia intenţionează să angajeze 20 de persoane, dintre care 12 în domeniul IT, 4 pe partea de operaţiuni bancare şi câte o persoană pentru departamenele vânzări, financiar-contabilitate, reurse umane, websites management.

Potrivit datelor de pe site-ul instituţiei, cele mai multe posturi sunt în Bucureşti. Printre posturile vacante în IT se găsesc Java analyst programmer, .NET developer, android mobile developer, system support specialist sau analyst programmer. Experienţa cerută de angajator variază de la cel puţin un an în domeniu până la 5 ani pe o poziţie similară cu cea pentru care aplică.

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională de origine olandeză care oferă servicii bancare, de asigurări şi de management al activelor unui număr de peste 84 de milioane de clienţi individuali, companii şi institutii din peste 40 de ţări din Europa, America de Nord, America Latină, Asia şi Australia. ING Bank este prima instituţie financiară internaţională care a deschis o sucursală în România după 1989, în prezent deţinând o poziţie solidă pe piaţa locală.