Lidl vinde pachete de vacanță

0
184

Românii își vor putea cumpăra vacanțele și de la Lidl. Retailerul german care deține pe piața locală aproximativ 200 de magazine de tip discount, a intrat pe un nou segment de piaţă, cel al pachetelor turistice interne şi internaţionale. În acest sens, dn 15 iunie se va lansa lidl-tour.ro, un magazin online de unde se pot achiziționa pachete speciale de vacanță. Lidl colaborează cu două agenţii locale de turism – TUI TravelCenter şi Karpaten Turism. Vacanțele vor putea fi rezervate și achiziționate online sau prin intermediul unui hotline dedicat ( 0800 896 242 ) şi direct pe site, www.lidl-tour.ro.

Retailerul Lidl va oferi pachete turistice pentru toate perioadele anului, către o multitudine de destinații. În linie cu prioritatea Lidl România de a susține economia locală, Lidl Tour promovează turismul local, având în portofoliu cele mai interesante destinații din România, însă clienții pot alege și pachete cu destinații din afara țării, în Europa sau țări exotice, ofertele incluzând și croaziere, circuite, sejururi.

Lidl este al treilea cel mai mare retailer din țara noastră după cifra de afaceri care a intrat pe piața locală în 2010, prin preluarea a aproximativ 100 de magazine Plus.