Noi locuri de muncă în această perioadă

1
locuri de muncă

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au acum la dispoziție o nouă platformă de joburi. Digitaljob.ro se alătură celorlalte site-uri de recrutare, cu mențiunea că acesta este prima platformă de recrutare de nișă, dedicată exclusiv industriei digitale și IT din România. Aceasta se adresează companiilor și specialiștilor care activează în domeniul dezvoltării online, mobile, software, gaming, precum și advertising sau marketing.

În prezent, pe Digitaljob.ro sunt deja publicate peste 200 de anunțuri de angajare, 120 de companii apelând, deja, la serviciile platformei, pentru găsirea candidaților compatibili cu cerințele lor.

Cele mai multe dintre anunțurile de angajare sunt pentru programatori, urmate de designeri, marketeri și management.

Pe celelalte site-uri de recrutare, zeci de locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă, domeniile fiind diverse. Compania RCS&RDS angajează în mai multe orașe din țară pe posturi precum consultant servicii, web designer, economist, dezvoltator aplicații mobil, PHP web developer, reprezentat vânzări, operator call center sau tehnician fibră optică. Profi caută lucrători comerciali pentru perioada 15 noiembrie – 31 decembrie, Altex și Flanco angajează asistent vânzări pentru mai multe magazine din țară, în timp ce pe domeniul bancar BRD caută operator ghișeu universal și analist credite non retail pentru mai multe dintre sucursalele sale. Pentru mai multe joburi disponibile accesați site-urile de recrutare.

1 COMENTARIU

  1. Nu beneficiaza de aceste subventii angajatorii care au obligatia, potrivit legii, de a incadra in munca absolventi ai institutiilor de invatamant, pentru absolventii din aceasta categorie.

Comments are closed.