Pepco face angajări în toată țara

0

Pepco, companie poloneză ce comercializează îmbrăcăminte și produse de uz casnic își continuă expansiunea în țara noastră. Discounter-ul face angajări în această perioadă în Buzău, Ploiești, București, Caransebeș, Constanţa, Medgidia, Turda, Târgu-Mureş, Reşiţa, Slatina, Iaşi, Reghin, Făgăraş.

Astfel, în Buzău, Turda, Târgu-Mureș, Constanța, Medgidia, Caransebeş, Reşiţa, Ploieşti, Slatina, Iaşi, Reghin, Făgăraş, Pepco angajează șef de magazin. Persoanele interesate trebuie să aibă studii medii și o experiență de doi ani în retail, să aibă cunoștințe de operare a calculatorului, să fie rezistente la stres, orientate către client, cu abilități de planificare și organizare și cu experiență în conducerea unei echipe. CV-urile se primesc până pe 19 iunie pentru posturile din Constanța, Medgidia, Turda, Târgu-Mureș, Caransebeș și Reșița. Pentru celelalte orașe, și anume Buzău, Făgăraș, Ploiești, Iași, Reghin și Slatina, termenul limită este 28 iunie.

În București, Pepco angajează pe postul de technical project manager și casieri. În cazul primului job ofertat, candidații trebuie să aibă trei ani experiență în retail, dețină permis de conducere categoria B, ştie să opereze în MS Office, să aibă cunoştinţe avansate de limba engleză şi de Autocad și să fi absolvit o facultate cu profil tehnic. Termenul limită de primire a CV-urilor pentru acest post este 18 iunie.

Pentru a fi casier la Pepco, trebuie să ai studii medii, amabilitate, punctualitate, seriozitate și plăcere pentru lucrul în echipă. Casierul va fi responsabil pentru servirea amabilă și rapidă a clienților, operarea caselor de marcat, recepționarea lucrărilor de marfă și expunerea produselor. CV-urile se primesc până pe 27 iunie.

Pepco este cel mai mare retailer de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării şi de obiecte pentru casă din Polonia, cu 500 de magazine şi peste 4.000 de angajaţi.