RCS&RDS crește volumul de trafic de date mobile

0
volumul de trafic de date

Compania RCS&RDS va crește, începând cu 1 iunie, volumul de trafic de date mobile în rețeaua 3G, inclus în abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5 și Optim Nelimitat, precum și Avantaj 2, Avantaj 3, fără costuri suplimentare pentru clienții noi și existenți, persoane fizice și juridice.

Potrivit unui comunicat al RCS&RDS, abonamentul Optim Nelimitat va avea cea mai mare creștere a volumului de trafic la viteză maximă, de la 5 GBytes/lună la 10 GBytes/lună. În același timp, abonații Optim 2, Optim 3, Optim 5, Avantaj 2 și Avantaj 3 vor beneficia de o creștere de până la 2 GB, ajungând astfel la trafic lunar de date mobile inclus de până la 5 GBytes. În plus, toate pachetele de servicii din portofoliul Digi Mobil includ internet nelimitat, clienții putând naviga pe internet chiar și după terminarea traficului inclus în abonament, însă la viteze de acces mai scăzute.

Prețurile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil încep de la 1,94 euro/lună (TVA inclus) și includ, în funcție de pachetul ales, minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar și în alte rețele naționale și internaționale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de până la 10 GBytes în rețeaua 3G și de până la 30 GBytes la viteză maximă în rețeaua 4G.

Digi Mobil este serviciul de telefonie mobila din portofoliul RCS & RDS,  unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din regiune care furnizează servicii în Romania, Ungaria, Spania și Italia.