Reducere 350 lei la Laptop HP Pavilion G6-2200sq cu procesor Intel® Pentium® B960 2.20GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, FreeDOS, Black

0

 

 

O combinatie perfecta.

Ramaneti productiv si faceti transfer rapid de date. USB 3.0. VGA, HMDI si un cititor de carduri media digitale multi-format simplifica introducerea si exportul informatiilor.

 

 

Nu este niciun moment de plictiseala.

Uneori singura solutie este conversatia fata in fata. Cu camera Web HP TrueVision HD, veti arata intotdeauna bine. Chiar si in lumina slaba

Oriunde va veti afla pe parcursul zilei, HP Pavilion g6 va fi alaturi de dvs. pentru a va mentine buna dispozitie. Ascultati muzica sau urmariti filme. Sunetul va fi mai bun cu Dolby Advanced Audio™.

 

 

Inovatii exclusive HP.

Tehnologia HP CoolSense ii regleaza temperatura in functie de gradul de utilizare si de conditii. Laptopul ramane rece. Dvs. stati linistit.

Cu HP ProtectSmart, datele din computerul portabil raman in siguranta cand acesta cade sau este lovit accidental. Acest sistem de protectie detecteaza din timp miscarea si inclinarea computerului, oprind unitatea de disc si protejand intreaga dvs. viata digitala.