Emag:Reducere 500 lei Aparat foto digital Fujifilm FinePix S4200, 14MP, Black

0
279
Fujifilm FinePix S4200 este o camera de tip bridge ce ofera dotari impresionante, un obiectiv Fujinon de inalta calitate cu zoom optic 24X ce va permite sa inregistrati fotografii in orice imprejurare.

Cu ajutorul ecranul LCD luminos de 3 inch este usor sa capturati fotografii deosebite. Partajarea fotografiilor este o placere datorita rezolutiei ridicate de 230000 puncte.
Obiectiv cu un zoom de 24x si unghi mare de cuprindere (wide 24mm)

 Wide Angle (1x)        10x Optical Zoom       24x Optical ZoomFinePix S4200 dispune de stabilizare optica a imaginii (CCD-Shift) pentru a minimiza efectele miscarii aparatului foto sau a incetosarii imaginii subiectului, chiar si atunci cand fotografiaza la zoom maxim.


Blink detection 
Camera foto va va avertiza atunci cand persoanele aflate in cadru clipesc astfel incat sa puteti salva sau sterge imaginea inainte de a trece la urmatoarea fotografie.


Detecteaza fata 
Detecteaza fetele persoanelor fotografiate si ajusteaza automat focalizarea si expunerea, pentru a asigura imagini luminoase, la cea mai buna calitate. In plus, inlatura efectul de ochi rosii si poate detecta pana la 6 fete diferite intr-o singura poza.

Fotografiere panoramica 
Inregistreaza fotografii panoramice in doi timpi si trei miscari! Este suficient sa apesi butonul declansator si sa faci 3 fotografii in timp ce rotesti aparatul foto. Fujifilm FinePix S4200 le imbina automat si salveaza pe cardul de memorie o fotografie panoramica superba.