Se fac angajări la magazinele Lidl

0
95

În perioada următoare, Lidl face angajări la Buzău, Botoşani, Sighetu Marmaţiei, Baia Sprie, Râmnicu Vâlcea, Curtea de Argeş, Bucureştii Noi, Dorohoi, Suceava, Bistriţa, Sibiu, Focşani, Târgu-Mureș, Braşov. Astfel că, se caută vânzători pentru magazinele din Botoşani, Sighetu Marmaţiei, Baia Sprie, Buzău, Râmnicu Vâlcea, Curtea de Argeş, Bucureştii Noi, Dorohoi, Suceava, Bistriţa. Pentru acest post recrutorii caută persoane amabile, punctuale, rezistente la stres şi cu capacitatea de a lucra cu plăcere în echipă.

Pentru magazinele din Sibiu, Târgu-Mureș, Braşov, Paşcani, Roman se caută şef-adjunct. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să aibă studii superioare, este rezistent la stres, orientat către clienţi, amabil, are foarte bune abilităţi de organizare, este orientat către rezultate, comunicativ şi are spirit de echipă.

În ceea ce priveşte unităţile din Focşani, Târgu-Mureș, Braşov, Sibiu, Lidl angajează şefi de magazin, persoane cu studii superioare de preferat în domeniile economic, comercial, tehnic, industria alimentară, cu permis de conducere categoria B, comunicative, entuziaste, rezistente la stres.