Televizor LED 3D Philips, 107 cm, Full HD

0
119

Wi-Fi integrat

Cu Wi-Fi integrat in televizorul dvs. Philips, puteti accesa o varietate bogata de continut cu Smart TV wireless, acasa.


Easy 3D Clarity 700 pentru o experienta cinematografica 3D confortabila

Easy 3D Clarity 700 va ofera cea mai confortabila experienta 3D. Tehnologia 3D pasiva va asigura confort prelungit in timp ce urmariti continut 3D fara scintilatii si cu nivel redus de „imagini fantoma” pe televizorul dvs. Philips. Ochelarii 3D sunt eleganti si usori si nu necesita baterii. Puteti chiar converti continut 2D in continut 3D impecabil si in culori vii. Bucurati-va de continut 3D cu usurinta de acasa!

Bucurati-va de orice continut 2D in format 3D impecabil printr-o apasare de buton

Vizionati intreaga dvs. colectie de filme in format 3D impecabil si in culori vii – chiar si filmele clasice alb-negru. Philips ofera conversie de inalta calitate in timp real pentru orice continut 2D la atingerea unui buton. Asigura afisarea subtitrarilor la o profunzime constanta si elimina erorile precum aparitia fundalului in prim-plan.

Ambilight Spectra 2

Adaugati o noua dimensiune experientei dvs. de vizionare cu Ambilight Spectra 2. Aceasta tehnologie brevetata de la Philips mareste ecranul proiectand pe peretele din spate un halo de lumina din ambele laterale ale partii din spate a televizorului. Ambilight regleaza automat culoarea si intensitatea luminii pentru a corespunde imaginii televizorului. Gratie functiei de adaptare la perete, culoarea luminii este perfecta, indiferent de culoarea peretelui.

Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz pentru claritate extraordinara a miscarii

Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz permite reproducerea miscarilor cu o claritate superba, producând imagini clare si vibrante in filmele cu actiune rapida. Noul standard PMR Philips reda vizual efectul combinat al celei mai rapide rate de refresh a ecranului, HD Natural Motion si o formula unica de procesare, pentru o claritate de neegalat a miscarii.

Oferit de eMAG.ro Televizor LED 3D Philips, 107 cm, Full HD, 42PFL6007K/12