600 LEI REDUCERE:Televizor LED Smart TV Philips, 106 cm, Full HD, 42PFL3208

0

LED


Imagini clare, culori naturale, consum redus de energie. Toate astea datorita tehnologiei LED.


Digital Crystal Clear

Cu ajutorul tehnologiei Digital Crystal Clear de la Philips beneficiezi de un contrast dinamic de 100.000:1 si de un timp de raspuns de 5ms. Sa nu uitam de cele 6.2 milioane de culori oferite de display-ul televizorului tau ce te vor incanta cu siguranta.

Smart TV

Descopera universul Smart TV de la Philips. Vorbeste cu prietenii pe Facebook sau Twitter, vizioneaza clipuri pe Youtube sau inregistreaza programele preferate. Te asteapta o multime de aplicatii la doar o apasare de buton distanta ! In plus cu ajutorul tehnologiei WiFi Smart Screen poti sa vezi programul tau tv preferat oriunde ai fi in casa direct pe ecranul tabletei tale iOS.


Perfect Motion Rate 100 Hz

Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz imbunatateste reproducerea miscarilor, producand imagini clare si vibrante. Noul standard PMR Philips combina tehnologia 3D Natural Motion cu o formula unica de procesare oferind o claritate de neegalat a miscarii.Smart Stereo

Cu ajutorul tehnologiei Smart Stereo de la Philips te vei putea bucura de o calitate desavarsita a sunetului. Smart Stereo se imbina perfect cu imaginea clara si vibranta a televizorului pentru a va oferi cea mai buna experienta audiovizuala.

Skype

Vorbeste cu prietenii prin Skype direct de pe TV doar conectându-ti SmartTV-ul la internet. Cu ajutorul camerei web Philips PTA317* (nu este inclusa in pachet) poti sa te bucuri de apeluri video de calitate beneficiind de pan si zoom in fereastra pentru o vizionare perfecta.

Wi-Fi Ready

Experimentati Smart TV wireless cu adaptorul Wi-Fi USB Philips (PTA01) pentru Smart TV. Pur si simplu introduceti adaptorul in conectorul USB din partea laterala a televizorului si conectati-va direct la reteaua de acasa. Navigati la continutul online preferat cu telecomanda televizorului.