Televizorul LED Smart Samsung, ideal pentru ‘temele’ copilului tau

0
99

Odată cu tehnologia, achiziționarea unui televizor nu mai este considerată un lucru simplu deoarece nevoile și aspirațiile tuturor oamenilor s-au schimbat. Acest aparat electrocasnic nu mai reprezintă doar o simpla formă de divertisment sau de informare. Deoarece conținutul a devenit atât de divers, televizorul poate funcționa ca o platformă educațională interactivă, o imensă bibliotecă digitală direct din confortul casei tale.

Împreuna cu EduPedia™, Samsung Smart TV redefinește modul în care studiezi, oferind într-un singur loc o multitudine de conținut interactiv, pentru preșcolari, elevi și studenti. Cu siguranță, copiii între vârstele de la un an și șase ani pun cele mai multe întrebări legate de orice subiect. EduPedia™ răspunde curiozităților prin povești, cântecele, jocuri, fișe de colorat și desenat iar noi te încurajăm să descoperi adevăratul potențial al copilului tău.

Redefinește împreună cu Samsung și Ascendia termenul de „teme”: televizor și teme în același timp, pentru un studiu inteligent. Accesează materialele școlare digitale din noua sală de curs a viitorului – confortul propriei tale case. Copilul participă activ în procesul de învățare prin intermediul acestei platforme, astfel se poate concentra mai ușor în descoperirea noilor informații. Pentru fiecare arie, un profesor virtual în personajul unui robot va fi ghid pe tot parcursul exercițiilor interactive. Copiii descoperă tainele Matematicii, Istoriei, Științei și Sănătății în noua lume futurista Dacobots. Alături de roboții educaționali Zalmox, HENA, G4 și Derzelis, copiii vor învăța cu siguranță, dar mai mult, se vor distra făcând-o.

Datorită celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai mulți decât un ecran Full HD), este nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii, pentru a crea imagini detaliate. Astfel, comparativ cu televizoarele UHD convenționale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integrează o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiză, obținand culori și nuanțe mult mai bogate.

Descoperiți cea mai realistă experiență de vizionare pe un televizor cu ecran plat cu ajutorul tehnologiei Contrast Enhancer. Aceasta ajustează contrastul diferitelor zone de pe ecran pentru a intensifica realismul conținutului vizionat. Noul Smart Hub a fost definit într-un mod intuitiv, încât acum regăsești toate categoriile de conținut preferate, canal TV, aplicații de conținut, jocuri și multe altele, într-un singur loc. Acum, utilizatorii pot accesa conținutul preferat de îndata ce pornesc televizorul. Tehnologia Samsung inovatoare în 4 etape îmbunătățește calitatea transmisiunii emisiunilor TV și filmelor, precum și pe cea a aplicațiilor de conținut. Aceasta inseamna că, pe lângă faptul că procesează sursele UHD la rezoluția ultraclară 4K, poate chiar să convertească un conținut cu rezoluție redusă până la un nivel de claritate apropiat acestuia.

Sistem integrat dintre dispozitivele Smart (telefon, tableta, laptop) și Smart TV vă permite să vizualizați conținutul la cea mai bună calitate a imaginii, direct pe ecranul televizorului, în timp ce dispozitivul smart rulează celelalte funcții. Totul este posibil cu aplicația Smart View de la Samsung ce va oferă o convergență uimitoare și conectivitate simplă. Procesorul performant Quad Core menține viteza televizoarelor Smart Samsung la un nivel superior, astfel încât să reacționeze instantaneu la comenzi și la aplicațiile care rulează. Folosind funcția ConnectShare, puteți viziona un conținut variat, conectând pur și simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Astfel vă veți delecta cu filme, muzică și imagini direct pe ecranul televizorului. Televizoarele Samsung cu multiple porturi HDMI va permit să creați un centru multimedia de divertisment în propria sufragerie. HDMI ofera posibilitatea de transmitere la viteză mare a datelor digitale de înalta rezoluție, de la o gamă largă de dispozitive direct la televizorul dvs.

Rețeaua LAN wireless integrată permite conectarea la internet a televizorului Smart, fără a fi nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, vă puteți bucura de conținutul preferat direct pe televizorul dvs. Smart Samsung.

<<< Cumpără de aici >>>

Specificatii

CARACTERISITICI GENERALE

Tip LED
Tip TV Smart TV
Functie monitor Da
Gama 2016

AUDIO

Sistem audio Dolby Digital Plus
Iesire sunet (RMS) 20 W
Caracteristici superioare sunet DTS Studio Sound 5.1

VIDEO

Diagonala ecran (cm) 125
Rezolutie Ultra HD / 4K
Contrast dinamic Mega Contrast
Aspect imagine 16:9
Rezolutie ecran (pixeli) 3840 x 2160
Caracteristici superioare imagine Motion Rate 100 PQI 1300 High Dynamic Range Micro Dimming PurColor Contrast Enhancer Auto Motion Plus Film Mode Natural Mode Support

TUNER/RECEPTIE/TRANSMISIE

Tuner digital DVB-T, DVB-C
Redare video Da
Intrare antena Da

CARACTERISTICI SPECIALE

Player multimedia integrat Da

CONECTORI

Conexiune retea Wi-Fi Integrat LAN
Conexiuni Slot CI+
Iesire audio digitala (optica) 1
Intrare USB 2.0 2
Intrare video composite 1
Intrari component 1
Porturi HDMI 3

CARACTERISTICI GENERALE

Dimensiuni (W x H x D ) fara stand 1128.9 x 654.4 x 63.2 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand 1128.9 x 723.7 x 310.5 mm
Culoare Negru
Greutate (Kg) 13.2
Accesorii incluse Telecomanda manual de utilizare Cablu alimentare