Ţigările s-au scumpit cu 50 bani/pachet

1
121

Veste proastă pentru fumători. Ţigările s-au scumpit cu 50 bani/pachet. Producătorul de ţigarete British American Tobacco a scumpit toate sortimentele pe care le comercializează pe piaţa din România, iar majorările de preţ sunt de 50 de bani pe pachet. În acest sens, pachetul de ţigări Kent Blue, Silver, White sau HD costă acum 15,5 lei. Preţul ţigaretelor Dunhill a crescut de la 16 lei la 16,5 lei, în timp ce pentru un pachet de PALLMALL se va plăti 14,5 lei.

Scumpirile se aplică tuturor brandurilor de ţigarete de la British American Tobacco: Kent, PALLMALL, Lucky Strike, Dunhill, Rothmans, Viceroy şi Vogue.

British American Tobacco, fondată în anul 1996 ca entitate de business, este cel mai mare jucător de pe piaţa de tutun din România, cu o cifră de afaceri de 1,4 miliarde de euro anul trecut. Principalii competitori ai BAT sunt Philip Morris România (PMI) şi Japan Tobacco International România (JTI).

1 COMENTARIU

  1. Uite ca aflat un subiect foarte captivant scris intr-un mod greu de aflat in internetul din Romania. Acum, dupa ce am gasit acest articol, doresc sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, atunci fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

Comments are closed.