Trafic resticţionat două luni pe DN1 Predeal-Braşov

0

Şoferii care vor circula către Braşov pe DN1 în perioada următoare vor întâmpina întârzieri ţi disconfort din cauza traficului. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) reia lucrările de reabilitare a podului din Predeal aflat pe DN 1. Termenul de finalizare este de două luni, astfel că traficul în zonă va fi restricţionat în această perioadă.

„CNADNR anunţă participanţii la trafic că în perioada 15.09.2015 – 15.11.2015, perioadă ce poate suporta anumite modificări, în funcţie de condiţiile meteorologice, în intervalul cuprins între zilele de luni ora 06:00 – vineri ora 14:00, traficul rutier se va desfăşura restricţionat pe jumătate de cale, în zona pasajului aflat pe DN 1, la km 140+640, de pe raza localităţii Predeal, din judeţul Braşov, în vederea executării lucrărilor de reparaţie a acestuia”, se arată într-un comunicat al companiei.

Din cauza că specificul lucrărilor nu permite ridicarea restricţiilor de circulaţie, în zilele sfârşitului de săptămână din perioada 3 – 4 octombrie sau 10 – 11 octombrie circulaţia se va desfăşura alternativ, pe un singur sens. În intervalul cuprins între ziua de vineri ora 14:00 şi luni ora 06:00 şi pe perioada sărbătorilor legale, traficul rutier se va desfăşura în condiţii normale.

„CNADNR SA consideră că această perioadă este cea mai bună pentru realizarea lucrărilor şi face un apel la conducătorii auto să înţeleagă că disconfortul creat de lucrări este temporar şi că la finalizarea lucrărilor, circulaţia pe pod se va desfăşura în condiţii de siguranţă şi confort foarte bune. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră existentă pe perioada menţionată”, se mai arată în comunicatul companiei de drumuri.

Reparaţiile la suprastructura podului au fost începute în luna iulie, însă CNADNR le-a sistat întrucât circulaţia în zonă s-a intensificat o dată cu începerea perioadei de concedii.