De frica lui Becali, Reghe s-a sucit!

0
 Laurentiu Reghecampf a vorbit la Digi Sport despre declaratia pe care a dat-o imediat dupa meci. "Eu m-am referit ca trebuie adusi jucatori care sa joace bine indiferent daca au doar 3-4 sau 8 meciuri intr-un sezon. 
  V-am spus ca sunt foarte nervos pentru ca nu se poate ca anumiti jucatori sa aiba o asemenea atitudine.  
 Cand vorbeam despre jocuri murdare ma refeream la ce a aparut in presa inainte de meci si la ce vorbeau anumiti oameni in tribune. La asta m-am referit. Am vorbit si cu oameni in timpul meciului care spuneau ca uite cum luam goluri.
  Eu nu m-am referit la patronul echipei sau la MM ci la jucatori care au avut o atitudine sub orice critica. Nu e posibil ca jucatori care au fost fenomenali in campionat si in Europa sa aiba o atitudine de acest fel. 
 Daca vrem la anul sa ne calificam in Champions League, trebuie sa avem jucatori profesionisti. Nu pot sa-l acuz pe Iancu de blat, dar sa aiba o asemenea atitudine, sa joace intr-un asemenea mod, sa nu faca lucrurile pe care le face el, e inadmisibil. O sa simta pe pielea lor ca nu poti sa joci intr-un asemenea hal. 
 Eu vreau sa castig toate meciurile. Eu nu vreau sa particip la jocuri murdare si nu o sa fac asta niciodata. Pentru mine este jignitor acest lucru. Am o stare de nervi pentru ca in momentul in care bagi niste jucatori care au fost mereu in echipa mare, au jucat si in campionat si in Europa si sa joace intr-un astfel de mod. 
 Daca vrei sa fii la Steaua, nu poti sa ai o asemenea atitudinea. Nu se poate ca Nikolic sa dea toate mingile la adversari" a spus Reghecampf. 
 "Sincer nu-mi mai arde de glume si de ras. Prestatia anumitor jucatori a fost chiar dezastruoasa. Oamenii care conduc clubul se vor gandi bine ce trebuie la Steaua. Imi pare rau pentru Iancu, pentru Gardos, pentru Bratu. Nu pot sa faca asemeanea greseli. Imi pare rau de oamenii care au venit la stadion. 
 Eu nu o sa intru in asemenea lucruri murdare. Probabil ca nu voi mai ramane la Steaua, mie nu imi place asa ceva, eu nu ma bag in astfel de lucruri si vreau sa plec cu capul sus. Imi pare rau de tot ce s-a intamplat in seara asta. 
 Mai sunt doua etape si din vara cu siguranta o sa continue altcineva. Nu imi place atitudinea unor oameni din trebuie, ce s-a intamplat in presa, ce s-a strigat pe stadion. E o competitie sportiva si cand intri pe teren trebuie sa-ti faci datoria cum trebuie! 
 Trebuie schimbate anumite lucruri. Pe undeva este si vina mea, pentru ca eu l-am adus pe Doru Bratu, probabil nu trebuia sa-l bag atat de rapid. E si vina mea ca Nikolic nu a putut sa faca o preluare tot meciul. M-a deranjat atitudinea lor. Le-am spus la inceput ca imi doresc sa castig toate meciurile", a spus Reghecampf dupa meci, la DigiSport.