UEFA a decis : Steaua Bucuresti va juca in urmatorul sezon de Champions League

0

 In urma cu cateva minute comisia de disciplina UEFA a anuntat ca Steaua Bucuresti va juca in sezonul 2013 – 2014 in Champions League.

 Steaua, in al doilea tur al Ligii va juca impotriva campioanei Macedoniei, FK Vardar. Steaua va juca primul meci pe propriul teren pe 16 iulie, returul urmand sa aiba loc pe 23 sau 24 Iulie. Partida din Romania va avea loc pe National Arena.

 Dumitru Dragomir: "UEFA a impacat si capra si varza, cu aceasta decizie. E un lucuru firesc, era normal, Becali nu s-a dus sa corupa, s-a dus sa-i faca pe aia sa joace corect. Mie imi era frica de influente negative, nu de dreptate, pentru ca dreptatea o stiam". 

 Mihai Stoica: "A fost decizia normala, Steaua joaca in Liga Campionilor sezonul viitor, ne bucuram ca a iesit bine" – DigiSport.

 Ana Maria Prodan, Sport.ro: "Steaua joaca in Europa.

 Valeriu Argaseala: "Este o perioada de probatiune de 5 ani. Nu s-a dat nicio amenda. Este o veste foarte buna. La aceasta ora, UEFA ne-a dat un document oficial, a fost confirmat prin fax, a fost datat cu ora 18.59 si are aceasta decizie, asta e tot ce conteaza." – Sport.ro".