Televizor LED 3D LG, 81 cm, Full HD, 32LM620S 1999 lei

0

Ochelari 3D Confortabili

 

Ochelarii 3D ai televizoarelor LG sunt usori, fara baterii si economici, oferind un confort sporit in timpul vizionarii.

Fara fluctuatii ale imaginii 3D

 

Spre deosebire de televizoarele 3D convetionale, Televizoarele Cinema 3D Smart sunt certificate fara fluctuatii ale imaginii si ofera imagini 3D in culori mai vii. Confort sporit de vizionare, in paralel cu imagini deosebite in format 3D.

Conversia 2D in 3D

 

Televizoarele LG pot converti continutul 2D in imagini 3D de inalta calitate datorita software-ului avansat de conversie.

Dual Play

 

Un beneficiu in plus oferit de televizoarele LG. Functia Dual Play iti permite sa joci jocuri video impreuna cu un prieten, fiecare dintre voi vizionand tot ecranul televizorului.

LED

 

Ecranul LCD cu iluminare LED reda imagini de o claritate de cristal, un negru perfect, culori naturale, stralucitoare si vii.

MCI 400

 

Motion Clarity Index, numarul de semnale de raspuns pe secunda, este un indicator global de claritare reala a imaginii in miscare, incluzand factori mai complexi decat Frame Rate. Functia avansata LG de control a luminii de fundal, tehnologia avansata a ecranului si procesorul performant duc toate la o performanta maxima reducand efectul de blur la imaginile in miscare.

WiDi

 

Tehnologia WiDi de la Intel (Wireless Display) ofera posibilitatea de a conecta usor si repede calculatorul la TV fara a utiliza reteaua de internet (cablu sau wireless).