Digi crește traficul de date mobile în roaming național

0

RCS & RDS crește limita de trafic de date mobile în roaming național de la 100 la 200 MB/lună pentru toate abonamentele Digi Mobil din gama Optim și Complet. De astăzi, clienții RDS vor beneficia de creșterea limitei de trafic fără costuri suplimentare, până la 31 decembrie 2015. Promoțional, în intervalul 06 iulie – 31 august 2015, clienții serviciului de telefonie mobilă vor beneficia de 300 MB/lună de trafic în roaming național, creștere de trafic de care se vor bucura și clienții persoane juridice.

“În concordanță cu strategia de a contribui la satisfacția clienților noștri, continuăm să le oferim acestora cât mai multe avantaje la pachetele de servicii marca Digi. Vom continua să investim în dezvoltarea ariei de acoperire a rețelei de comunicații mobile, dar și în îmbunătățirea calității serviciilor mobile pentru a ajunge în scurt timp la performanțele pe care le avem pe segmentul de servicii fixe de telecomunicații”, susțin reprezentanții RCS & RDS.

Persoanele fizice care optează pentru unul dintre abonamentele din gama Optim 2, 3, 5 sau Optim Nelimitat achită 2, 3, 5 sau 6 euro/lună cu TVA, iar cei care aleg din gama Complet 2, 3 sau 5 plătesc 2, 3 sau 5 euro/lună cu TVA.

Serviciul de roaming național este un serviciu complementar, ce le oferă clienților companiei posibilitatea să comunice și atunci când nu se află în aria de acoperire a rețelei Digi Mobil, pe teritoriul României. Selecția modului de Roaming Național se face automat, fără intervenția utilizatorului, fără modificări în setările telefonului. Pentru apeluri și sms-uri în roaming național, utilizatorii beneficiază de aceleași tarife ca și pentru cele inițiate din rețeaua Digi Mobil.

Totodată, clienții persoane fizice, care au abonamente din gama Complet și Optim își pot suplimenta traficul de date prin Extraopțiunea 5 GB pentru care vor plăti doar 2,5 Euro/luna cu TVA. Aceasta se activează gratuit la numărul *111# (USSD) și se urmează pașii indicați în mesajul de pe telefon.