Job-uri de babysitter în SUA

0

O companie americană angajează femei pentru postul de babysitter care să lucreze în SUA cel puțin un an de zile, prin intermediul programului AuPair SUA. Pentru acest job, persoanele interesate vor primi viza pentru America pentru cel puțin 13 luni, dintre care 12 luni pentru locul de muncă propriu-zis, iar o lună pentru a vizita SUA. În ceea ce privește cazarea și masa, acestea vor fi asigurate de către familia-gazdă, care va plăti și 500 de dolari pentru cursurile necesare persoanei angajate. Salariul este de minimum circa 800 dolari pe lună.

Pe lângă aceste facilități, angajatele vor avea și bilet dus-întors și asigurare medicală plătite de familia-gazdă, două săptămâni de concediu plătit, o zi și jumătate liberă pe săptămână și un week-end întreg liber pe lună, posibilități de prelungire a programului AuPair până la 2 ani, activități sociale și culturale împreună cu alți participanți în programul AuPair.

Persoanele care doresc să-și depună CV-ul pentru acest job trebuie să știe limba engleză cel puțin la un nivel conversațional, să nu aibă antecedente penale, să nu fie căsătorite și să nu aibă copii, să aibă liceul terminat și o minimă experiență cu copiii.

Programul Au Pair SUA permite schimbul de valori culturale între tinere și familiile gazdă, Au Pair-ul fiind considerat un membru al familiei gazdă, cu drepturi și îndatoriri egale cu ceilalți membrii ai familiei.