RAM Buzău dă drumul la căldură

1
RAM Buzău dă drumul la căldură

Regia Autonomă Municipală Buzău va începe furnizarea energiei termice pentru buzoienii racordați la sistemul centralizat. Potrivit unui comunicat al companiei, începând de mâine, 08.10.2015, RAM va executa manevre de punere în funcțiune a instalațiilor de încălzire.

“Pentru a asigura confortul termic în apartamente, Regia Autonomă Municipală va furniza energie termică pentru încălzire în toate blocurile/clădirile racordate la SACET. Acest lucru se realizează având în vedere prognoza meteo din perioada imediat următoare când temperaturile exterioare vor scădea cu mult sub cele normale”, se arată în comunicatul RAM.

Societatea buzoiană precizează totodată că în situația în care, din diverse motive, locatarii nu doresc începerea furnizării căldurii, reprezentanții asociațiilor de proprietari au obligația de a depune în acest sens o adresă la registratura unității.

1 COMENTARIU

  1. Gata, se da drumul la caldura, se umfla factura, iar serviciile nu-s duse la usa apartamentelor, cetatenii platesc pierdetile RAM, care au montat intentionat aparate care inregistreaza mai mult decat consumul. Parlamentul, politicienii primesc cota. Sa vina si pe la noi DNA-ul asta. Poate-i intreaba : _ De ce alti furnizori de servicii livreasa la usa apartamentelor si nu la stalp sau la distribuitorul de gaze colectiv?

Comments are closed.