Ubisoft România angajează 300 de persoane

0

Ubisoft, companie ce activează în domeniul dezvoltării jocurilor video şi-a extins sediul şi intenţionează să ofere 300 de poziţii noi. Firma introduce un nou beneficiu pentru angajaţi şi diversifică iniţiativele educaţionale adresate studenţilor şi tinerilor profesionişti, cu noi programe care să îi pregătească pentru o viitoare carieră în dezvoltarea jocurilor video. Ubisoft caută să angajeze persoane pentru departamentul de producţie, IT şi Quality Control. Pentru primul departament, compania caută programatori, game designer şi level designer. În departamentul IT sunt disponibile 10 familii de job-uri, cu focus pe poziţii ca PHP Developer, Solutions Arhitect, .net Arhitect, Linux System Administrator sau BI Developer. Pentru departamentul Quality Control, candidaţii trebuie să aibă atenţie sporită la detalii pentru a le asigura utilizatorilor cea mai buna experienţă de gaming.

Ubisoft cauta profesionisti pasionaţi de industria jocurilor video şi IT, cu abilităţi de programare în C/C++, PHP, .NET, SQL server, creativi şi dornici să facă parte din echipe ingenioase.

Începând cu luna aprilie, angajaţii Ubisoft au parte de un nou beneficiu din partea companiei, şi anume pensia privată. Pentru aceştia firma contribuie cu o sumă fixă lunar, suplimentar pensiei din sistemul public. Totodată, persoanele care lucrează la Ubisoft au acces la servicii medicale, sala de fitness cu clase de aerobic şi kick box, sala de relaxare cu ping-pong, fuseball sau darts, masaj, biciclete, traininguri specializate sau sesiuni de dezvoltare personală.

Compania Ubisoft doreşte să ofere o şansă şi tinerilor, astfel că aceasta continuă iniţiativele educaţionale prin programe practice ce oferă studenţilor şi tinerilor profesionişti şansa să îşi transforme pasiunea pentru gaming şi IT în carieră prin înscrierea la programele de internship, la programul Diplodocus pentru realizarea lucrării de licenţă sau Graduate Program ce vizează tinerii cu un potenţial rapid de creştere, integrându-i într-o platformă internaţională de training.