Produsele se pot cumpăra şi în rate de la Carrefour

0
carrefour online

Carrefour, primul operator de hipermarket virtual din ţara noastră a introdus posibilitatea plăţii cu cardul de credit şi în magazinul online. Astfel, www.carrefour-online.ro, oferă clienţilor posibilitatea de a achita în rate orice tip de produse, chiar şi mâncare, indiferent de valoarea şi tipul acestora. De acest serviciu pot beneficia persoanele care deţin carduri Avantaj, Rate Alpha Bank, Rate Banca Transilvania sau cei care şi-au făcut deja un card cobranded Carrefour MasterCard. În funcţie de tipul de card, dobânda este zero dacă se achită datoria într-o perioadă de l – 6 rate la 12 rate. Nu pot plăti în rate cei care îţi achită produsele cash, la primirea comenzii, şi nici cei care aleg varianta ordinului de plată.

Persoanele interesate să achiziţioneze produse de pe hipermarketul online Carrefour în rate trebuie să urmeze aceeaşi paşi spre plasarea comenzii ca şi când ar plăti cu cardul de debit. Diferenţa este că, după introducerea numărului de card în pagina procesatorului de plăţi PayU, trebuie să bifeze numărul de rate pentru care optează.

Magazinul online Carrefour livrează în Bucureşti şi zonele limitrofe şi acceptă comenzi de orice valoare şi orice cantitate. Taxa de transport variază însă în funcţie de valoarea comenzii astfel: pentru produsele comandate cu valoarea totală cuprinsă între 0 lei – 149,99 lei,  taxa de transport este 30 lei, pentru produse comandate cu valoarea totală cuprinsă între 150 lei  şi 299,99 lei, taxa este de 15 lei, iar pentru comenzile de peste 300 de lei livrarea este gratuită.