Programări online la medic, din 15 noiembrie

0


În data de 15 noiembrie  va fi lansată cea mai complexă aplicaţie online de programări la serviciile medicale şi rezervări de medicamente, cu acoperire naţională. ConsultăDoctor,ro a fost dezvoltata de un medic şi un student la Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

ConsultaDoctor.ro este o aplicaţie online prin care pacienţii de oriunde din ţară se pot programa la consultaţii în orice oraş, la orice medic specialist pentru tratamente de medicina alternativă sau pentru terapii complementare, precum şi pentru efectuarea investigaţiilor medicale. De asemenea, prin intermediul acesteia, pacienţii pot rezerva medicamente la farmacia pe care o doresc din aplicaţie şi le pot ridica în următoarele 2 zile lucrătoare, eliminând drumurile inutile pentru căutarea unora dintre acestea.

Lista serviciilor şi specializărilor medicale la care pacienţii se pot programa prin intermediul ConsultaDoctor.ro are peste 200 de poziţii, aplicaţia cuprinzând atât servicii medicale decontate prin Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, cât şi cu plata integrală.

Utilizarea aplicaţiei este gratuita pentru pacienţi, aceştia achitând la cabinetul medical doar produsele şi serviciile medicale care nu sunt decontate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. De asemenea, aplicaţia este gratuită pentru medicii de familie, aceştia având marele avantaj că o pot folosi pentru a-şi gestiona programările.