145.000 de euro pentru restaurantul KFC din Buzău

0

 

După ce a inaugurat în urmă cu puțin timp primul restaurant în Buzău, în Piața Dacia, Lanțul de magazine KFC și-a ales o nouă locație. În acest sens, sâmbătă a fost redeschis la Buzău, în cadrul Aurora Shopping Mall, noul restaurant KFC.

Compania a investit 145.000 de euro în această unitate care măsoară 143 de metri pătrați, fapt pentru care KFC estimează pentru acest restaurant vânzări de 350.000 de euro în primul an de funcţionare. De altfel, reprezentanții KFC consideră că în noua locație restaurantul va beneficia de mult mai mulți clienți, mall-ul având diverse puncte de atracție și ancore.

De la începutul anului 2012, compania a mai investit în deschiderea unui restaurant la Cluj, într-un spaţiu stradal şi două restaurante de tip drive-thru la Arad şi Iaşi. KFC este al doilea cel mai important lanţ de restaurante de pe piaţa locală, cu afaceri de aproape 38 de milioane de euro şi peste 40 de unităţi. Lantul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network.