Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din 2015

0
34

Zeci de magazine se pregătesc pentru cel mai mare eveniment din an dedicat reducerilor: Black Friday. Ziua reducerilor masive la tot felul de produse a fost adoptată în ultimii ani și în țara noastră și a devenit extrem de populară.

Și pentru anul acesta, companii din țara precum eMag, evoMag, Altex, Flanco, elefant.ro, Mareea, RCS&RDS sau Mobexpert anunță reduceri semnificative la o gamă largă de produse.

Clienții eMag pot achiziționa și anul acesta ce își doresc la preț redus, compania venind în sprijinul lor cu un ghid de cumpărături.  În acest sens, doritorii își pot  pregăti o listă cu produsele favorite, își instalează aplicația eMag pentru mobil pentru a putea comanda de oriunde și pentru a putea primi notificarea atunci când începe Black Friday. Pentru a comanda rapid, clientul intră în contul său și completează adresa unde dorește să îi fie livrate produsele.

eMag a anunțat că vizează vânzări de 205 milioane de lei, în urma comercializării a 650.000 produse.

Printre produsele disponibile se numără televizoare, smartphone-uri, laptopuri, frigidere, jucării, parfumuri scaune şi canapele, anvelope, pachete de scutece lopeţi, saltele, de seturi de oale şi tigăi, de cărţi, dar şi autoturisme BMW, Ford, Mini şi de la AutoItalia.

Persoanele care își caută mobilă pot opta pentru retailerul Mobexpert care anunță reduceri de până la 50%, elefant.ro anunță discounturi importante la ceasuri, parfumuri sau cărți, cei care  se gândesc deja la vacanță pot alege Mareea care oferă prețuri cu până la 60% mai mici, în timp ce doritorii de electronice și electrocasnice pot alege produsele favorite de la evoMag care propune reduceri de până la 83%.

Autovit, Metro, Telekom, germanos.ro, clickshop.ro, Cel, PayU, GadgetWorld, itGalaxy, TeamDeals, beKid, Noriel, depurtat.ro, Kalapod sau Avon se regăsesc de asemenea pe lista participanților Balck Friday 2015.

Cumpărătorii sunt sfătuiți de Centrul European al Consumatorilor din România să nu fie entuziasmați de prețurile mici și să verifice informațiile prezentate pe site-uri sau în magazine înainte de a achiziționa orice produs. În cazul cumpărăturilor online, clienții au la dispoziție 14 zile calendaristice de la momentul primirii produsului în care pot renunța la achiziție, fără a oferi vreun motiv și fără costuri suplimentare.