Patru posturi scoase la concurs de instituţiile buzoiene

0

Noi posturi în instituţiile buzoiene. Potrivit publicjob.ro, Primăria Municipiului Râmnicu Sărat scoate la concurs un post de consilier, clasa I, gradul profesional debutant la Compartimentul Programe cu finanţare externă. Proba scrisă se va organiza în data de 18 octombrie, interviul fiind programat pentru 22 octombrie.

De asemenea, şi Primăria comunei Brăeşti organizează un concurs pentru ocuparea posturilor vacante de funcţii publice de execuţie, respectiv inspector, clasa I, gradul profesional principal pentru Compartimentul Resurse Umane şi Stare Civilă şi consilier juridic, clasa I, gradul profesional asistent pentru Compartimentul juridic, achiziţii publice şi dezvoltare locală. Condiţiile specifice necesare pentru participarea la concurs sunt acelea ca potenţialii candidaţi să fi absolvit studii superioare, cu diplomă de licenţă, şi să aibă o vechime de minimum cinci ani în cazul primei funcţii şi cel puţin un an în cazul celei de-a doua. Proba scrisă se va organiza în data de 16 octombrie, urmând ca interviul să se dea pe 18 octombrie.

Şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău scoate la concurs la sediul agenţiei un post temporar vacant de consilier clasa I, gradul profesional superior. Astfel, condiţiile specifice necesare a fi întrunite în vederea participării la concurs şi ocupării funcţiei publice sunt studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, vechime de minimum nouă ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei şi cunoştinţe de operare PC. Proba scrisă a concursului se va data în data de 28 septembrie, iar interviul pe 2 octombrie.