Preselecții printre tinerii buzoieni pentru Tabăra de Film 2013

0
152


Tinerii buzoieni talentați pot participa duminică, 28 aprilie, la preselecția Tabăra de Film. Acțiunea se va desfășura între orele 10:00 – 18:00, la Sala Fundației pentru Tineret, Str. Mesteacănului nr 1.

Tabăra de Film se află la a III-a ediție. Anul acesta etapa preselecțiilor face parte din proiectul educativ Olimpiada copiilor talentați, care se desfășoară sub genericul “Ce voi fi când voi fi mare” și își propune ca, printr-o caravana în principalele orașe, să descopere și să selecteze copii și tineri cu talente deosebite. Preselecția presupune 3 probe: proba de dicție (diferite grade de dificultate în funcție de vârstă), proba de improvizații pe teme date (trebuie să dezvoltați o poveste pornind de la două cuvinte cheie date de juriu) și proba de talent (la alegere dans, muzică, actorie).

Tabăra de Film este un program ce se adresează tinerilor pasionați de cinematografie, oferind acestora șansa de a-și testa propriile limite, de a-și descoperi noi pasiuni conexe sau de a-și fructifica talentul.