Toate abonamentele Orange vor include antivirus şi trafic de date

0

Toate abonamentele Orange vor include un anumit volum de trafic de date şi o aplicaţie antivirus, furnizată fără costuri suplimentare în parteneriat cu Bitdefender. Astfel, clienţii care aleg abonamentele Delfin vor avea trafic de date inclus, acces la portalul Orange pe mobil şi aplicaţia Orange Antivirus, pentru abonamentele Cangur vor avea pachete de date mobile cu mai mult trafic inclus, acces la portalul Orange pe mobil, aplicaţia Orange Antivirus şi trafic prin aplicaţia Libon, precum şi spaţiu de stocare în Orange Cloud. În cazul abonamentelor Tigru, clienţii operatorului vor primi aplicaţia Orange Antivirus, spaţiu de stocare în Orange Cloud, iar pentru abonamentul Tigru 30, aceştia vor avea acces la aplicaţia Deezer şi serviciul Back-up Kit. Abonamentele Panteră vor beneficia de trafic de date, conexiune de internet pe mobil la viteze 4G, alături de aplicaţia Orange Antivirus, serviciul Back-up Kit, asigurarea pentru telefon şi aplicaţia Orange TV Go, care oferă acces la TV de pe orice tip de terminal.

În ceea ce priveşte cartelele preplătite, toate opţiunile vor include trafic de date, iar utilizatorii vor avea posibilitatea să facă transferuri de date de pe mobil la viteze 4G.

Compania a anunţat şi lansarea Orange TV Go, un serviciu ce le permite clienţilor acces la serviciul Orange TV de pe orice tip de dispozitiv – desktop, laptop, smartphone şi tabletă. Canalele TV de pe Orange TV Go pot fi vizionate de clienţii care au un abonament la serviciul de televiziune prin satelit Orange TV sau un abonament la servicii de telefonie mobilă din gama Panteră.

Aplicaţia Orange Antivirus, realizată în colaborare cu Bitdefender, le permite clienţilor Orange să îşi protejeze telefoanele mobile şi tabletele, cu sistem de operare Android, împotriva viruşilor, a aplicaţiilor care pot reprezenta un pericol şi de a fi în deplină siguranţă atunci când navighează pe net. Totodată, aplicaţia asigură şi posibilitatea de localizare, blocare sau ştergere a informaţiilor din telefon, de la distanţă, în caz de pierdere.