Buzoianul Teo Manciulea merge mai departe la Vocea României

0
84

 

Teo Manciulea a trecut în etapa următoare a concursului Vocea României. Buzoianul a impresionat publicul în această seară cu o melodie de suflet a îndrumătoarei sale Loredana Groza, ”O inimă de 16 ani”. Acesta a primit laude din partea juriului, Marius Moga considerând că, ”indiferent de cât de departe vei merge în concurs, sunt sigur că vei ajunge foarte sus în industria muzicală românească”. Smiley și Horia Brenciu au apreciat, de asemenea, prestația sa din această seară și nota modernă pe care Teo Manciulea a insuflat-o unei melodii destul de vechi.

”A fost foarte emoționat pentru mine să retrăiesc acest cântec prin intermediul tău. Nu este o melodie ușoară, ai venit cu interpretarea ta, ai un farmec irezistibil. Este un cântec de suflet, primul înregistrat cu Adrian Ionescu pe albumul <Bună seara, iubito>”, a declarat Loredana.

         În urma voturilor primite, Cristi Nistor a fost cel care a ieșit pe primul loc în echipa Loredanei. Cu toate că a fost o decizie destul de grea, celebra cântăreață a ales să meargă mai departe cu ”o inimă de 16 ani”. Ca urmare a acestei decizii, Nicoleta Gavrilița a părăsit concursul, buzoianul Teo Manciulea mergând în etapa următoare.