Canalele PRO TV revin în grila Dolce

0


Vești bune pentru clienții Dolce TV. După ce cele 11 canale ale Grupului Pro TV au fost scoase din grila de programe a Dolce DTH, se pare că Pro TV SA şi Romtelecom au ajuns la un acord în baza. Potrivit mediafax, Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV Internaţional, VH1, Pro TV HD, Acasă HD şi sport.ro HD vor reintra în grila Dolce TV începând de mâine, 9 ianuarie, urmând ca până la finalul acestei luni, părțile să finalizeze detaliile negocierii pentru formalizarea noului contract.

Chiar şi în condiţiile continuării contractului cu Romtelecom, canalele Pro TV vor fi disponibile în voyo.ro. De la 31 decembrie, abonaţii voyo.ro au oferta completă de entertainment: filme, seriale, show-uri şi canalele Pro TV, Acasă, Acasă Gold, Sport.ro şi ProCinema. Pe lângă cele două canale exclusive pe care le are, Voyo Cinema si Voyo Comedy, voyo.ro a inclus în oferta de abonament şi cele 5 canale Pro TV, toate integrate în noua secţiune a site-ului, TV online.

Pro TV S.A. este liderul pieţei de televiziune din România, încă de la lansarea din decembrie 1995. Parte a grupului CME (Central European Media Enterprises), Pro TV SA operează pe teritoriul României cu 11 canale de televiziune, 3 posturi de radio – Pro FM, Pro FM Dance şi Music FM – şi 28 de website-uri.

Romtelecom nu a agreat iniţial condiţiile de reînnoire cerute de Pro TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul Pro TV SA şi, urmare a acestui fapt, Dolce DTH şi alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu au mai retransmis aceste canale începând cu 3 ianuarie 2013.