Plăți prin SelfPay la Compania de Apă Buzău

0

Compania de Apă Buzău și SelfPay anunță un parteneriat prin care locuitorii județului Buzău își pot plăti facturile într-un mod interactiv și rapid. Astfel, din luna august, buzoienii au la dispoziție plăți prin SelfPay pentru facturile de apă și canalizare. Rețeaua SelfPay este alcătuită din peste 5.000 de Stații de Plată amplasate la nivel național. SelfPay oferă astfel cel mai rapid și modern mod de plată a serviciilor de apă și canalizare, realizabil prin doar câteva atingeri de ecran, fără niciun comision suplimentar pentru consumatori. Acest mod facil de plată este posibil datorită parteneriatului încheiat între SelfPay, companie care deține cea mai mare rețea de Stații de Plată de tip self-service din România și Compania de Apă Buzău, care asigură serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare pentru peste 260.000 de utilizatori din aria de operare.

Plăți prin SelfPay în peste 50 de stații din Buzău

SelfPay deține o rețea de peste 50 de Stații de Plată la nivelul județului Buzău, disponibile în magazinele Profi, Carrefour, Kaufland, precum și în centre comerciale, benzinării sau magazine de proximitate.

„Prin parteneriatul cu SelfPay Compania de Apă se inscrie în linia digitalizării și, implicit, a simplificării interacțiunii Client-Companie. Tranziția de la modul de efectuare a plăților la ghișee către tehnologiile moderne de plată a devenit o normalitate a epocii în care trăim, iar noi ne dorim să le oferim clienților noștri cele mai noi și mai moderne posibilități de plată existente pe piață”, a declarat Simona Mariana Săvulescu, Director General al Companiei de Apă Buzău.

“Ne bucurăm să anunțăm un nou parteneriat cu un jucător regional important în segmentul de furnizare de servicii publice, prin care oferim clienților posibilitatea de a câștiga timp prin efectuarea plăților la oricare dintre cele peste 5.000 de Stații de Plată SelfPay.”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

Locuitorii din județul Buzău își pot plăti în rețeaua SelfPay, pe lângă serviciile de alimentare cu apă și de canalizare, peste 150 de servicii din sectoare tot mai diverse, de la utilități, telecomunicații, taxe și impozite, la bilete de acces la evenimente, bilete de călătorie, monedă electronică, rovinietă și divertisment, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Buzău.

Parteneriat în folosul cetățenilor

Compania de Apă Buzău este operatorul regional al serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din jutețul Buzău, fiind înființată cu scopul operării unitare a serviciilor și realizarea unei infrastructuri edilitare moderne la nivelul ariei de operare. Obiectul de activitate al Companiei de Apă Buzău constă, în prinicipal, din captarea din sursele de suprafață și subterane a cantităților de apă necesare; tratarea apei pentru a-i asigura calitatea impusă de normative si standarde; asigurarea transportului și distribuirea apei potabile consumatorilor; colectarea, transportul și epurarea apelor uzate. Compania de Apă Buzău asigură alimentarea cu apă a 33 de Unități Administrativ Teritoriale, iar rețeaua de canalizare deservește 12 Unități Administrativ Teritoriale de pe raza județului Buzău.

SelfPay deţine cea mai mare reţea de Staţii de Plată de tip self-service din România. În prezent, reţeaua SelfPay numără mai mult de 5.000 de Staţii de Plată, cu peste 150 de servicii disponibile. Staţiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail (Mega Image, Profi, Kaufland, Carrefour), centre comerciale, piețe, benzinării şi magazine de proximitate şi sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise