Carrefour a deschis magazin online

0

 

Carrefour a lansat primul în Romania un site de cumpărături online cu livrare la domiciliu pe partea de produse alimentare și de larg consum, după trei luni de la debutul proiectului-pilot.

Platforma de comerț  online cuprinde în prezent aproximativ 10.000 de produse, cu 3.000 mai multe decât la lansarea sa în urmă cu 3 luni. Carrefour Online este un proiect de mare anvergură care a antrenat echipe din arii diferite de specializare, timp de un an și jumătate.

În urma plasării unei comenzi online, o echipă de profesioniști face selecția produselor din magazin, acordând o atenție deosebită fiecărui detaliu: prospețimea și integritatea produselor proaspete, termenele de valabilitate cât mai extinse și ambalarea specifică diferitelor tipuri de produse.

Platforma online este construită pe o bază de date de dimensiuni impresionante, fără precedent în România pentru acest tip de magazin, baza de date care conține poze cu produse, ingrediente, sfaturi de utilizare și de depozitare, indicații specifice de pe ambalaje, caracteristici nutriționale și alte informații legate de locul de proveniență sau de tipul de produs – bio, dietetic, etc.

Dezvoltarea magazinului online, www.carrefour-online.ro, cu transport la domiciliu este un serviciu de calitate, prompt și bine securizat, construit cu unicul scop de a oferi clienților noștri o viață mai bună.